مصاحبه با تلویزیون کانال یک - برنامه با مردم - ۷ تیر ماه ۱۳۹۶


- پیش بینی سه سال قبل در مورد رشد تروریسم و تهدید امنیت جوامع غربی
- لزوم پشتیبانی از شاهزاده رضا پهلوی در مقطع کنونی
- تشابه و تفاوت وقایع انتخابات سال ۸۸ با انتخابات ۹۶ و ریزش درون رژیم
- آیا جنگی در پیش است ؟

فردای روز نمایش انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶ در ایران




ابتدا تبريك مى گويم به ١٦ ميليون ايرانى آزاده اى كه به حق رأى خود احترام قائل شدند و در انتخابات غير دمكراتيك رژيم شركت نكردند .
و باز تبريك مى گويم به امتناع كنندگان به شركت در اين سيرك بزرگ ، كه اينبار بيش از هميشه وجودشان و نبودشان براى رژيم احساس شد و بيشتر از هميشه از آنها گدايى رأى و تأييديه نظام كردند و حتى رژيم راضى شد ، خيلى از پرنسيپ هاى اوليه خود را زير پا بگذارد ( از جمله رقص و پايكوبى ها در تجمعات ، حضور زنان بى حجاب و مينى ژوپ پوش در حوزه هاى راى گيرى خارج از كشور ، بها دادن به افراد معلوم الحالى چون امير تتلو ، بسيج همگانى مهره هاى صادراتى به خارج از كشور و بالطبع سوزاندن اين مهره هاى اپوزيسيون نما و ... )
صحبتهاى متعددى كه با افرادى از رأى دهندگان در حوزه ملبورن داشتيم ، نشان داد كه بيشتر افراد با اساس رژيم مشكل دارند و تنها و به خاطر دلايلى كه براى خود ساخته و يا اقناع شده بودند ، در اين راى گيرى شركت كردند تا اوضاع از اينى كه هست بدتر نشود و هيچ آرزويى براى بهتر شدن اوضاع و تحول مثبت در ميان اينان ديده نمى شد و رأى به بد از ترس بدتر ، شعار اكثريت چشمگير رأى دهندگان بود !
اين مهم نبايد از ديد كارشناسان امر و كنشگران ناديده گرفته شود .
به آنان نيز تبريك مى گوئيم چون شادى و خوشحالى شان ، شادى ما نيز هست و آرزو مى كنيم اين خوشحالى ماندگار و پردوام باشد !
اصول جوانمردى حكم مى كند وقتى دشمن با زيركى و هوشيارى نقشه مهم و حياتى را پيشبرد و پيروز ميدان شد ، بايد به او نيز تبريك گفت .
رژيم جمهورى اسلامى در نمايش اخير انتخوابات كه براى جهانيان به نمايش گذاشت ؛ بسيارى از مشكلات خود را ، حداقل براى كوتاه مدت حل كرد . از نشان دادن مشروعيت بالا و اقبال مردم به رژيم براى جامعه بين الملل ، تا ايجاد يك رضايت مندى عمومى در جامعه بيشتر شهرى پس از كاهش شديدمقبوليت و مشروعيت در سالهاى اخير .
در نقطه اى كه ايستاده ايم ؛تمامى قرائن حاضر نشان از جنگ قدرت ، درون حاكميت و بخصوص براى تعيين رهبرى آينده پس از سيد على خامنه اى است و صدالبته كه رئيس دولت منتصب در ٤ سال آينده ، نقش پررنگى در معرفى آن خواهد داشت .
معرفى زيركانه و هوشيارانه حسن روحانى در اين دوره ، مطمئنا در پشت پرده ، حاوى معاملاتى مهم و توافقاتى اساسى با بيت رهبرى و سپاه پاسداران بوده ، كه در آينده نزديك و با رويكرد دولت جديد ، متوجه آنها خواهيم شد .
اعلام نام نامزد مورد وثوق اكثريت قشر به ظاهر تحصيلكرده و اقشار مختلف داراى ادعاى روشنفكرى ، از دانشجويان خارج از كشور گرفته تا كارگردان و هنرمند و ورزشكار داخل كشور ،از سوى نظام در جهت تأمين نظر آنان و طرفدارانشان ، نوعى ارضاى روحى و روانى را براى امت شركت كننده از سويى و از سوى ديگر مشروعيتى دوباره و هرچند شكننده براى نظام در جامعه بين الملل به ارمغان آورد
ولى آنچه كه از ديده ها پنهان ماند ، حراج اعتبار و سرخوردگى بيش از ٧٠ درصد نيروهاى درون دايره حاكميت نظام بود كه براى نامزد ديگر ، يعنى سيدابراهيم رئيسى خرج شد . موضوعى كه مى تواند خود به دردسرى براى اصل نظام و كم رنگ شدن اصول انقلاب اسلامى آن ،منجر شود ودعواى درون قبيله اى را به شدت چند قطبى كند .
شخصا معتقدم در شرايط كنونى ، هر اتفاقى كه روى مى دهد ، به نفع هموار شدن مسير آزادى در ايران است و تنها رژيم مى تواند با رويكردهاى زيركانه و مختلف ، زمان طى اين مسير را كوتاه يا بلند كند .
متاسفانه با همكارى دانسته و ندانسته اكثريت واجدين شرايط براى تصميم گيرى در مورد سرنوشت ميهن ، در نمايش اخير انتخابات رياست جمهورى ، به نظر مى رسد اين مسير كمى طولانى تر شد ؛ ولى بى شك روزى به هدف خواهيم رسيد .
به اميد آزادى ايران و برگزارى اولين انتخابات آزاد در آينده اى نزديك
همايون نادرى فر
٢٠ مى ٢٠١٧
يك جاى دور از وطن 

پاسخی محکم به اشخاص مشهور جامعه، که برای فریب مردم در نمایش انتخوابات ، شریک رژیم شده اند .



حشمت الله طبرزدی، روزنامه نگار رزمنده دوران جنگ و زندانی سابق سیاسی در پاسخ به رضا کیانیان هنرپیشه سینما و تلویزیون که گفته از تحریم کنندگان خسته استچنین می گوید

... گویا اقای کیانیان، خود را شایسته ی صدور چنین احکامی قطعی می داند که تحریم کنندگان را مورد سرزنش قرار بدهد! اقای کیانیان عزیز،نمی دانم تا چه اندازه به شرایط انتخابات ازاد به عنوان یک حق مسلم و اساسی اگاهی دارید و یا اگر اگاه هستید، چه اندازه به ان باور دارید.
اقای کیانیان به تخصص احترام بگذارید.عوامفریبی کافی است! هیچگاه در مورد فوت و فن سینما اظهار نظر قاطع نمی کنم ،برای این که دانش و تجربه ی ان را ندارم،ولی دلم بسوزد برای سیاست که هرکس به خود حق می دهد،در مورد ان،اظهار نظر قاطع کند

من که نزدیک به ۴۰ سال است ، در امر سیاست ورزی بوده و بیش از ۲۳ سال را مستقیما در مبارزه ی بی امان سیاسی،زندان و شکنجه و محرومیت به سر می برم ،هنوز جرائت نمی کنم با قاطعیت به دیگران بگویم، در انتخابات شرکت نکنید یا بکنید.

فقط اعلام می کنم که من و حزب ام در انتصخابات شرکت نمی کنیم. اما گویا اقای کیانیان، خود را شایسته ی صدور چنین احکامی قطعی می داند که تحریم کنندگان را مورد سرزنش قرار بدهد
اقای کیانیان عزیز،نمی دانم تا چه اندازه به شرایط انتخابات ازاد به عنوان یک حق مسلم و اساسی اگاهی دارید و یا اگر اگاه هستید، چه اندازه به ان باور دارید. و نمی دانم تا چه اندازه به این حرف خاتمی-که از بین رو سای اسلامی از دیگران صادق تر بود- باور دارید که اعتراف کرد، یک تدارکات چی بیش نبوده است.
نمی دانم چه اندازه از فقر و بیکاری و سیاه روزی مردم اگاه هستید. نمی دانم تا چه اندازه از وضعیت دادگاهها و زندانها اگاه هستید.نمی دانم چه اندازه به دروغ های روحانی و تاثیر ان طی ۴ سال گذشته در زندگی مردم و سرخوردگی جوانان باور دارید.
نمی دانم تا چه اندازه از این امر اگاه هستید که با وجود نهاد های قدرت غیر پاسخگو ،حتا اگر ، مصدق رییس جمهور شود،جز درگیری و کشمکش در درون ساخت قدرت، هیچ ثمری برای مردم،نادیده گرفته شده،سرکوب شده،گورخواب و کارتون خواب ،ندارد.
مگر همین شما هنرمند محترم (از دیدگاه قدرت حاکم که امکان فعالیت هنری دارید) با همکارانتان نبودید که مردم را دعوت به شرکت و رای به روحانی،ریشهری و دری نجف ابادی کردید؟ نتیجه ی ان چه شد؟مشروعیت برای اقتدار گرای غیر پاسخگو و گور خوابی برای مردم

ایا شرم نمی کنید که از این اعتبار هنری خود برای به بی راهه کشاندن توده های نا اگاه برای به قدرت رساندن مشتی ریاکار و درغگو و دزد استفاده می کنید؟

لابد خواهی گفت اگر روحانی نیاید، رییسی می اید.پرسش من این است که،مگر برای مردم فقیر و کارتون خواب و سرکوب شده،فرقی هم دارد؟پاسخت این است که اگر رییسی بیاید، جنگ می شود. می گویم این نیرنگ استمرار طلبان برای فریب مردم است. رییسی حاصل رای معتقدین به حکومت جمهوری اسلامی است، و چه بیاید و چه نیاید انها قدرت را قبضه کرده اند، اما روحانی حاصل فریب مردم توسط استمرار طلبان قدرت و البته نا پختگی گروهی از هنرمندان و روشنفکرانی است که گمان می کنند، سیاست های کلان و جنگ وصلح در دست تدارکات چی هایی شبیه خاتمی و روحانی است.
اگر رییسی بیاید دلم نمی سوزد که یک بار دیگر گول خورده ام ،می گویم حاکم است،قدرت دارد،سپاه و زندان دارد،پول وثروت دارد،این را میبرد،ان را میاورد!به ملت چه ارتباطی دارد!؟اما اگر برای امدن روحانی، مخالف رژیم را به پای صندوق رای که مشروعیت دهنده به دروغ،ریا و سرکوب است ،بکشانی و بیاید که حاصل جز زندانی شدنم و گور خواب شدنم ندارد، دلم از این خواهد سوخت که بار دیگر فریب خوردم.
قیمت ان،فریب است،وقتی روشنفکران،سیاستمداران،ازادیخواهان، احزاب و سازمانهای دموکرات ، ملی و دموکراسی خواه یا در گوشه ی زندان یک سرکوب شده در خانه ها یا اواره هستند،شما اقای کیانیان عزیز و همکارانتان که به لحاظ شرایط کنونی، باید ، از این که به صورت پوپولیستی مردم را دعوت می کنید که برای پرهیز از، بدتر به بد،رای بدهند، شرمنده باشید.
اقا رضای عزیز،هنرمند باید مردم را به خوب و خوبتر فرا بخواند. مگر هنرمند کاسبکار و یا سیاستمدار پراگماتیسم است که در چنین بازار مکاره ای،برای سیاستمداران دست به دلالی بزند!
چرا نا اگاهانه ، مردم را فریب می دهید؟چه کسی به شما عزیزان چنین مجوز علمی را داده است که در شرایط سرکوب و سکوت و خانه نشین کردن رجال ملی، بازیگری سیاسی را بر عهده بگیرید!؟
چنان حرف میزنید که گویا در کشوری ازاد زندگی می کنید.خوب البته اگر برای مردم اب نداشته برای برخی، نان داشته است!
رضای عزیز اما خوشحالم به تو هنرمند عزیز و گروهی که در دوران اشفته ی ملت، هم از توبره خورده اند هم از اخور،اعلام کنم،بازی تمام است.
مردم اگاه شده اند و تصمیم دارند از دوران اشفتگی خارج شوند.به زودی علف را از جلوی سگ برداشته و استخوان را نیز از جلوی بز بر می دارند. همه چیز سر جای خودش قرار خواهد گرفت که نه من به خود حق بدهم در امور سینما رای قاطع بدهم و تو رضای عزیز به خود حق بدهی،در کاری که تخصص نداری،رای قاطع صادر کنی.

حشمت اله طبرزدی روزنامه نگار و زندانی سیاسی. ۳۰ فروردین ماه ۱۳۹۶ خورشیدی.