تشابه شورشهای اخیر آمریکا با شورش ۵۷ ایران


‏⁧


چقدر این شورش و آشوبها در شهرهای آمریکا ، شبیه شورش ۵۷ است ؛ اتحاد سرخ و سیاه ، به آتش کشیدن اموال مردم ، به غارت بردن مغازه ها و ...

در ادامه توطئه های داخلی « حزب دموکرات آمریکا » و توطئه های خارجی « چین ، روسیه و جمهوری اسلامی ایران » چپ گلوبالیست و شیعه ۱۴ امامی « ۱۲ امام + خمینی و خامنه ای » تمام توان خود را برای حذف دولت ترامپ بکار می برد و آنچه که جای تأمل دارد و مردم آمریکا باید هوشیار باشند و از شورش ۵۷ و بی تفاوتی اکثریت مردم ایران ، درس بگیرند ؛ تلاش حزب دموکرات برای رسیدن به قدرت است ،حتی به قیمت نابودی کشور آمریکا !

بنظر می آید پایه های بنیادین دموکراسی و تعهد به دفاع و مراقبت از آن در سیستم آمریکا ؛ این فتنه جهانی را بزودی فرو بنشاندو در جهان امروز که گردش آزاد اطلاعات ، نقش رکن اصلی دموکراسی جهانی را ایفا می کند ؛ بیداری اکثریت خاموش ملل مختلف از جمله ایران « در مقابله با حکومت غیر ملی »و در آمریکا « در دفاع از حکومت ملی »، حاصل عملکرد آن باشد .

پریزیدنت ترامپ⁩ در واکنش به ⁧اعتراضات به انحراف کشیده شده آمریکا⁩ گفت :
“ اینها اعتراضات مسالمت آمیز نیستند.اینها اقدامات ترور و وحشت افکنی داخلی هستند. هر قانون شکنی توقیف، دستگیر و بازداشت شده و به اشد مجازات خواهد رسید...”

کاری که دولت وقت ایران در سال ۵۷ ⁩ باید انجام می داد و با سرکوب فتنه ۵۷ و شورش اقلیت اسلامیست های تندرو و مارکسیست های مزدور مقابله می کرد و از آزادی و امنیت مردم در مقابل این اتحاد شوم سرخ و سیاه محافظت می نمود .


پی نوشت : 

۱- اعتراض به بی عدالتی و یا برخورد غیر انسانی و تبعیض آمیز خارج از قوانین دمکراتیک یک کشور توسط ماموران دولت ، پلیس و ... یک حق شهروندی است و با خرابکاری ، تخریب اموال مردم و غارت مغازه های مردم عادی ، کاملا متفاوت است .
۲- ممکن است عده ای مجیزه گوی رژیم ایران ؛ خرابی های آبان ۹۸ و یا دی ماه ۹۶ و سال ۸۸ را مطرح و مورد مقایسه قرار دهند . قابل ذکر است که مستندات بسیاری از عکس و فیلم وجود دارد که عوامل رژیم و حتی ماموران یونیفرم دار جمهوری اسلامی ، عامل این تخریب ها با هدف مشخص ایجادرعب و وحشت و نیز مقصر نشان دادن معترضان بوده است .
۳- رفتارهای مشمئزکننده و دوگانه حکومت ایران و سخنان سخنگوی رسمی این رژیم در مورد وقایع اخیر آمریکا ؛ برگ دیگری از رفتارهای وقاحت مدارانه سیستم ولایی حاکم بر ایران است که از سوی عوامل و مزدوران خارج نشین اش در همراهی با رسانه های گلوبالیست مطرح می شود و جای دارد تا حد امکان در روشنگری و آگاهی مردم عادی ایران و آمریکا تلاش شود و از فریب آنان جلوگیری گردد .
۴- شایان ذکر است که نقل موارد فوق ، دلیل بر حمایت یا طرفداری از شخص آقای ترامپ و یا سیاستهای اجرایی وی نیست و در اصل ، یک ایرانی چرا باید از زاویه طرفداری از یک رئیس دولت خارجی ، مورد قضاوت قرار گیرد ؟!
مهم این است که بعنوان یک کنشگر سیاسی ایرانی و خواستار برقراری دموکراسی در میهن خود؛ که تنها با تغییر رژیم کنونی حاکم بر آن متصور می باشد ؛ به این مهم دقت شود که رویکرد سیاسی دولت آقای ترامپ ، در این راستا و در جهت تسریع آن بوده و بخصوص در روشن کردن چهره واقعی رژیم اسلامی ایران در جهان ، نقشی بی نظیر ایفا کرده است .
۵- یک ایرانی میهن دوست، اگر چه ممکن است منافع شخصی خود و خانواده را در اثر رویکرد دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ بخصوص در قضیه تحریمها و محدودیت ها ، متضرر ببیند« که آن هم نتیجه کم کاری یا بی تفاوتی خود در مقابل عملکرد ۴۱ ساله رژیم است »؛ ولیکن بخاطر منافع کشور ، جامعه و آینده بهتر برای کل ملت ایران ، باید آرزو کند که سیاستهای خارجی و رویکرد فشار حداکثری دولت آمریکا بر رژیم فاسد و فاشیست جمهوری اسلامی ، ادامه یابد و در جهت هدفمند کردن هر چه بیشتر این فشارها و برجسته کردن موضوع نقض حقوق بشر ، تضاد ادامه حیات جمهوری اسلامی با امنیت جهانی ، در کنار موضوع پرونده هسته ای رژیم ، یاری رسان نیز باشد .

همایون نادری فر 
۲ جون ۲۰۲۰
یک جای دور از وطن


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر